9. ledna 2024 11:20

The Rock oznámil velkou změnu své kariéry

Hollywoodská hvězda mění priority do budoucna.

Dwayne "The Rock" Johnson už nechce být pouze hercem drahých a hlučných blockbusterů. Prozradil to v článku magazínu Variety, který se týká jeho role ve snímku The Smashing Machine od nezávislé produkční společnosti A24. V životopisném kousku si zahraje legendárního bojovníka Marka Kerra, který se dokázal prosadit jako wrestler a později se stát i dvojnásobným MMA šampionem organizace UFC.

„Jsem ve fázi své kariéry, kdy si chci klást výzvy, které jsem si dosud nekladl. Chci teď točit filmy, na kterých záleží, které zkoumají lidskost, boj se sebou samým a bolest,“ řekl, ale zároveň zdůraznil, že tím nezanevřel na vysokorozpočtové trháky: „Rád je natáčím a mají obrovskou hodnotu i význam... V této fázi kariéry však chci víc. A tím nemyslím víc kasovních hitů. Myslím víc lidského rozměru.“

Režisérem snímku The Smashing Machine, který vychází ze stejnojmenného oceňovaného dokumentu z roku 2002, je herec a filmař Benny Safdie. Ten je podepsaný pod snímky Drahokam nebo Dobrý časy a aktuálně sbírá chválu jako spolutvůrce seriálu The Curse. „Je to pro mě perfektní, chápavý a kreativně hladový spolupracovník,“ pochválil ho Johnson.

Čtěte také: Kdo zachrání páté Expendables? 10 tipů na akční hvězdy, které můžou nahradit Stalloneho

Připomeňme, že má The Rock opravdu nabitý kalendář. Už natočený je akčňák Red One, kde se objeví po boku Chrise Evanse a měl za něj dostat rekordní honorář 50 milionů dolarů. Aktuálně chystá dvojku heist týmovky Red Notice i hranou verzi hitového animáku Moana. Celkově je v různé fázi produkce 11 projektů, v nichž má většinou důležitou roli, včetně jedenáctého dílu Rychle a zběsile. Jak si najde čas ještě na menší a nezávislé projekty, tak zůstává otázkou.

Zdroj: Variety, Geek Tyrant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný