18. září 2023 12:45

The Rock se epicky vrátil do ringu. Podívejte se na jeho nečekaný wrestlingový comeback

Hollywoodská hvězda se k nadšení fanoušků vrátila ke kořenům – do wrestlingového ringu.

Dwayne „The Rock“ Johnson zažívá éru comebacků. Kromě akční série Rychle a zběsile se totiž nečekaně vrátil taky do wrestlingového ringu v rámci nejnovějšího WWE Friday Night SmackDown, který se konal v pátek 15. září v Denveru. Do konfrontace s Rockem se dostal Austin Theory, který pak před bouřící halou pocítil, proč není radno si zahrávat s wrestlingovými legendami.

Všechno začalo slovní přestřelkou, kterou měl Austin Theory s Patem McAfeem, do níž však nečekaně nastoupil The Rock za nadšeného skandování plné haly fanoušků, které ještě podpořil hláškou: „Rock se konečně vrátil do Denveru!“

Samozřejmě netrvalo dlouho a od slov přešlo k činům. Austinův podlý útok nezůstal bez odezvy, Rock ho rázně složil k zemi a pak předvedl své legendární ukončovací kombo tzv. Peoples Elbow, které po něm jako učenlivý žák ještě zopakoval McAfee.

Johnson účastí rozvířil spekulace, že by se měl v dohledné době vrhnout do plnohodnotného WrestleMania souboje, v němž by měl čelit Romanu Reighnsovi. Jenže nabízí se taky návrat do ringu s největším rivalem. Není jím nikdo jiný než John Cena, který se na závěr akce objevil v zákulisí, kde si oba borci projevili respekt.

Když se Johnson upsal filmové kariéře, přišel wrestling o svou největší hvězdu, která však v době trvající stávky hollywodských herců a scenáristů může alespoň dočasně ukázat, že neztratila nic ze svého kouzla a schopností elektrifikovat davy. The Rock věnoval stávkujícím hereckým kolegům obří finanční dar, ostatně sám si nemůže na špatné živobytí stěžovat – za chystaný snímek Red One dostane rekordní honorář.

Zdroj: The Ring Reporter, People

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný