21. září 2023 13:40
Adam Vala

Tarantino má pravdu, přiznal jeden z nejslavnějších superhrdinů od Marvelu

Jsou hvězdami marvelovek herci, nebo postavy? Jedna z nejznámějších tváří Marvelu přiznala, že souhlasí s názorem režiséra Quentina Tarantina.

Už nějakou dobu platí, že když chcete, aby se o vás psalo, stačí si rýpnout do Marvelu. Samozřejmě ne všechno je nutné brát podobně cynickou optikou, někteří režiséři jako Martin Scorsese nebo Quentin Tarantino ostatně zrovna nepotřebují úplně plnit novinové titulky, aby o jejich práci byl zájem. Když tedy prohlásí něco v tom smyslu, že marvelovky podle nich nejsou umění, nebo že herci, kteří hrají superhrdiny, nejsou hvězdami svých vlastních filmů, je za tím víc než pouhá provokace.

Ostatně s tím druhým zmíněným názorem, tedy že herci nejsou u Marvelu primárními hvězdami, místo toho jde především o to, koho hrají, což loni prohlásil právě Tarantino, nyní souhlasil i jeden z nejslavnějších superhrdinských představitelů Chris Evans.

Ten v rozsáhlém rozhovoru s GQ mluvil v detailech o celé své kariéře od svých začátků až po současnost, kdy například prozradil, že už nehodlá tolik hrát a že bude například velmi záležet na tom, kdy konkrétně by se něco natáčelo, protože nechce prošvihnout podzim. Bývalý Kapitán Amerika pak rovněž uvedl, že svého konce v roli slavného Avengera nelituje, a pokud by se někdy mínil vrátit, rozhodně by to muselo dávat smysl především příběhově, odmítá to totiž udělat jenom pro peníze.

Každopádně následně se Evans nechal slyšet, že vlastně souhlasí s prohlášením Tarantina, že on, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson a další herci z Marvelu nejsou až takovými hvězdami svých vlastních filmů – diváci totiž nechodili do kin na ně, ale na své oblíbené postavy jako Iron Man, Black Widow a další. Hádáme, že s tímto názorem bude nejspíš souznět i většina internetu. Pakliže vám však Evans přece jen chybí jako herec, už brzy se jej fanoušci dočkají v novém snímku Obchodníci s bolestí, který má online premiéru už 27. října.

Zdroj: ComicBookMovie, GQ

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný