12. září 2023 14:45

Kdo natočí Avengers 6? Ve hře je i režisér nejlepšího Harryho Pottera

Marvel se snaží ulovit slavného režiséra pro nejdůležitější budoucí díl Avengers.

Chystaná dvojice Avengers filmů nedávno odsunula data svých premiér – The Kang Dynasty na 30. dubna 2026 a Secret Wars potom na 6. května 2027. Kvůli pokračující stávce hollywoodských herců a scenáristů však zřejmě přijde ještě další odklad. Marvel chce získaný čas využít k důkladnějším přípravám projektů a také k ulovení režiséra pro „finální“ film.

Zatímco Kang Dynasty natočí Destin Daniel Cretton (Shang-Chi), pro Secret Wars aktuálně existují dva velcí kandidáti. Kanál MyTimeToShineHello uvedl, že první z nich je Sam Raimi, režisérská legenda stojící za sérií Evil Dead, ale taky za původní spidermanovskou trilogií s Tobey Maguirem či nedávným hororově laděným Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Marvel věří, že si Raimi poradí s ohromným množstvím hrdinů v Secret Wars, jež má zahrnovat i všechny nejslavnější varianty Spider-Manů i mnoho členů týmu X-Men.

Podobně spolehlivý Daniel Richtman pak uvádí, že podle jeho zdrojů mají v Marvelu velký zájem o služby Alfonsa Cuaróna, který režíroval Harryho Pottera a vězně Azkabanu, ale má doma i Oscary za filmy Gravitace a Roma. Oceňovaná byla i jeho postapokalyptická sci-fi Potomci lidí. Mexický tvůrce proslul precizní prací s dlouhými záběry i schopností vést pozornost diváků v často složitých scénách, což by pro superhrdiny přeplněnou týmovku byla skvělá devíza. Co myslíte?

Zdroj: Comic Book Movie, BGR

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný