24. srpna 2023 12:25

Avengers 6 mají provést velkou změnu, která naštve většinu fanoušků Marvelu

Šestý díl Avengers prý chystá revoluční změnu, která rozzuří spoustu lidí.

O jedné věci mělo vedení Marvel Studios vždycky jasno – nebude přeobsazovat své největší superhrdiny novými herci. Taky proto bylo loučení s postavami jako Iron Man, Kapitán Amerika nebo Black Widow pro fanoušky tak zásadní. Existence mnohovesmíru sice umožňuje, abychom se mohli dočkat alespoň dočasných návratů oblíbených herců, jenže tvůrci prý chystají něco, co by se dalo nazvat revolucí.

Jak už dobře víme, chytaná dvojice Avengers filmů s podtituly The Kang Dynasty a Secret Wars bude konečnou pro celé jádro původních Avengers, u čehož budou i mnozí hrdinové z tzv. Fox-Verse, tedy X-Meni či Fantastic Four. Prověřený insider schovaný pod twitterovým účtem CanWeGetSomeToast však tvrdí, že podle jeho zdrojů půjde o soft-reboot, který připraví půdu pro zcela nové a proměněné marvelovské filmové univerzum.

V podstatě má být ustanovena nová hlavní časová osa, tzv. Sacred Timeline, což určitě dává smysl – jak z pohledu tvůrců, tak z pohledu publika, které už začíná být z aktuální recyklace motivů, postav i herců dost unavené. Pravděpodobně by zůstali nejmladší ze supehrdinů jako Kate Bishop nebo Ironheart, ale dočkali bychom se nového Iron Mana, Hulka, Thora a dalších, což... by jistě otřáslo celým internetem.

Avengers: Secret Wars mají do kin dorazit až v květnu 2027, přičemž kvůli aktuálním stávkám v Hollywoodu hrozí, že se budou posouvat na ještě pozdější termín. Myslíte, že se do té doby fanoušci zvládnou připravit na nové pojetí jejich oblíbených superhrdinů?

Zdroj: Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný