15. srpna 2023 14:50

Velká posila pro Avengers 6? Fanoušci budou z nostalgického návratu nadšení

Tvůrci chystaných Avengers plánují další zajímavé hrátky s mnohovesmírem umožňující návrat staronové tváře.

Marvel si moc dobře uvědomuje, jak je pro něj důležité, aby se povedla chystaná dvojice filmů vracejících do hry superhrdinský tým Avengers. Jejich vyvrcholením budou šestí Avengers: Secret Wars s plánovanou premiérou na rok 2027... a podle aktuálních informací taky se zamýšlenou hereckou účastí Andrewa Garfielda v roli Spider-Mana.

Známý a poměrně spolehlivý insider skrývající se za účtem CanWeGetSomeToast totiž uvedl, že ještě před začátkem herecké stávky došlo ke schůzce mezi Kevinem Feigem, šéfem Marvel Studios, a Andrew Garfieldem. Měla se týkat právě hercovy účasti v Secret Wars, v nichž bude uzavřena kangovská éra marvelovského filmového univerza.

Devětatřicetiletý Garfield si zahrál Petera Parkera ve dvojici filmů Amazing Spider-Man z let 2012 a 2014. Nedávno se do role úspěšně vrátil taky ve filmu Spider-Man: Bez domova, kde se díky trhlině v realitě spojil s dalšími dvěma filmovými Petery Parkery – Tomem Hollandem a Tobeym Maguirem. Celý proces i úžasnou atmosféru při natáčení popsal režisér filmu i všichni tři herci. A přenesla se i na plátno, protože se film zařadil mezi absolutní favority fanoušků.

Kromě účasti Garfielda už měly proběhnout schůzky taky s Hugh Jackmanem a Tobey Maguirem. Mohli bychom tedy vidět i nejoblíbenějšího X-Mena a původního Spideyho. Pokud se to potvrdí, ukáže se, že u Marvel Studios skutečně nechtějí nechat nic náhodě.

Zdroj: Comic Book Movie, Coming Soon

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný