14. srpna 2023 17:40

Tom Cruise jako Iron Man? Tady jsou nejnovější informace

Pokud jen trochu sledujete dění kolem komiksových filmů, jistě víte, že mezi původními hlavními kandidáty na roli Tonyho Starka neboli Iron Mana byl (kdysi dávno) Tom Cruise. Roli sice nakonec získal Robert Downey Jr. a diváci si ho v ní zamilovali, ale od Downeyho osudového lusknutí v závěru Avengers: Endgame si v Marvel Studios lámou hlavu nad tím, jak Tonyho Starka vrátit do hry.

Jak to teď vypadá? Podle informací insiderského kanálu CanWeGetSomeToast mají hlavouni Marvelu stále políčeno na Toma Cruise do role Superior Iron Mana, což je padoušská verze Tonyho Starka, které se dala dohromady s proradnou organizací Illuminati. Původně se měl objevit už ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, ale nakonec to neklaplo, dost možná kvůli neschopnosti sladit pracovní kalendáře. Za vším byly komplikace, které v té době působila pandemie COVID-19.

Pokud opravdu vznikla nějaká předběžná domluva, tak podle všeho stále platí a šéf Marvelu Kevin Feige hodně stojí o to, aby jednašedesátiletý herec obohatil mnohovesmír, který v dohledné době rozšíří taky Deadpool 3 s návratem mnohých X-Menů v čele s Wolverinem (Hugh Jackman).

Připomeňme, že v souvislosti s chystanými Avengers: The Kang Dynasty a navazujícími Avengers: Secret Wars se hovořilo taky o padoušské verzi Iron Mana, která se má pokusit zničit Zemi-616, což by mohla být právě role zamýšlená pro Toma Cruise.

Toho v nejbližší době čeká druhá část filmu Mission: Impossible Odplata. První bohužel nezaznamenala takovou návštěvnost, jak by si po obřím úspěchu pecky Top Gun: Maverick představoval. Útěk do fantastického světa komiksů by pro něj tedy mohl být příjemným zpestřením. Co myslíte?

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný