11. září 2023 10:00
Adam Vala

Kapitán Amerika se potají oženil! Za dohledu ostatních Avengerů si vzal sexy herečku z populárního seriálu

Herec Chris Evans se tajně oženil s mladou hvězdou populárního seriálu.

Smůla, dámy, Kapitán Amerika je oficiálně nejen pouze zadaný, ale už dokonce i ženatý. Herec Chris Evans se o víkendu totiž tajně oženil s herečkou Albou Baptista, která pro změnu září v populárním seriálu Warrior Nun. Pár si své „ano“ řekl před malou partou jenom těch nejbližších na místě, kde už nějakou dobu společně bydlí.

Podle zdrojů serveru PageSix pak obřad probíhal za přísných bezpečnostních opatření, všichni svatebčané museli podepsat smlouvu o mlčenlivosti a při vstupu do areálu jim byly odebrány telefony.

46letý Evans každopádně nebyl jediný Avenger na místě. Svatby se údajně zúčastnili také Robert Downey Jr., Chris Hemsworth nebo Jeremy Renner. No a co se týče okouzlující brazilské herečky, čerstvě paní Amerikové, ta by údajně nemohla být šťastnější.

26letá kráska s Evansem randila něco málo přes rok, pár si nicméně přísně hlídal své soukromí, a málokdy se tak jejich fotky objevily v bulváru, natož na sociálních sítích. Nicméně jen pár hodin poté, co se na internetu objevily zprávy o tom, že jsou svoji, byli oba spatřeni, jak se drží za ruce ve slavném Central Parku v New Yorku.

Zdroj: PageSix, People.com

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný