4. července 2023 11:20

Nemám ráda Avengers, sorry kluci. Nikol Moravcová prozradila, čím ji trápil superhrdinský hit

KVIFF: Nikol Moravcová ve Varech

Bývalá modelka, herečka, moderátorka a influencerka Nikol Moravcová zavítala stejně jako další celebrity na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Tam si udělala chvíli čas na to, aby odpověděla na pár otázek týkajících se světa filmu. Jaký je její nejoblíbenější snímek a na který naopak ráda nevzpomíná? Její odpověď vás možná překvapí.

Blogerka a moderátorka Nikol Moravcová (35) si do kina zajde ráda a stejně tak ráda vyráží i do společnosti. I když nutno říct, že od doby, co se stala matkou, už rozhodně tolik času nemá. Sedmdapadesátý ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si však ujít nenechala. My jsme ji potkali na setkání influencerů u stánku Nespresso a samozřejmě jsme toho využili a Nikol vyzpovídali. Známá influencerka odpovídala na otázky týkající se filmu a prozradila některé ze svých favoritů.

Nikol fanouškům prozradila, že pokud je něco, co nemá ráda, tak jsou to rozhodně horory. A s jakým hollywoodským fešákem by zašla na večeři? „Můj manžel je hodně podobný Keanu Reevesovi, takže Keanu,“ odpověděla se smíchem modelka. Na její další odpovědi týkající se humorného kvízu se můžete podívat do videa, dozvíte se v něm mimo jiné i to, proč nemá ráda Avengers.

Zdroj: Autorský článek

Šarlota Chmelařová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný