20. září 2023 17:35

Velký návrat Hunger Games vypadá famózně. Nový trailer odhaluje všechny trumfy

Druhý oficiální trailer filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

Jedna z největších pecek letošního podzimu se rázně připomíná novou ukázkou. Hunger Games otevřou novou kapitolu.

Zbývají necelé dva měsíce do 16. listopadu, kdy i čeští diváci dostanou šanci vrátit se po dlouhých osmi letech do nelítostného světa Panemu v comebacku série Hunger Games, který předchází původnímu příběhu s Katniss Everdeen. Snímek s podtitulem Balada o ptácích a hadech se zaměří na začátky slávy Coriolana Snowa, budoucího prezidenta Panemu.

Uvidíme, jak se teprve osmnáctiletý Coriolanus (Tom Blyth) coby mentor účastní desátých Hladových her a dostane za úkol se postarat o účastnici z 12. kraje Lucy Gray Baird (Rachel Zegler). Brzy vycítí její ohromný potenciál, ale začnou se v něm probouzet taky city. Boj o přežití odhalí, kdo je nevinné ptáče a kdo had. Lucy Gray na rozdíl od Katniss nehraje jen o přežití, ale umí v pravou chvíli využít náladu publika a ovlivnit myšlení davů.

Šikovně vystavěný trailer dává kromě obou hlavních hrdinů dostatek prostoru taky Viole Davis ztvárňující Volumnii Gaul, Peteru Dinklageovi jako Cascovi Highbottomovi nebo Hunter Schafer v roli Tigris Snow. Režíruje Francis Lawrence, který se ujal všech předchozích Hunger Games s výjimkou jedničky.

Zdroj: Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný