17. srpna 2023 14:35

Dostal král filmů pro dospělé roli v novém Supermanovi? Šílené spekulace už okomentoval i režisér

Objeví se ve stěžejní roli v novém Supermanovi král filmů pro dospělé? Bizarní spekulace už se dostaly až k režisérovi.

V Hollywoodu panuje v posledních týdnech až měsících stávka, což znamená, že většina projektů je pozastavená, herci ani scenáristi nemůžou o svých filmech příliš mluvit a jakékoli obsazování a potvrzování castingových novinek musí počkat, dokud studia odborům nenabídnou férové pracovní podmínky, aby se zase rozsvítila zelená. Důsledkem toho každopádně je, že se na internetu čím dál častěji začínají objevovat divoké spekulace o tom, v jakém projektu by si kdo mohl zahrát, aniž by se k nim přitom mohl oficiálně kdokoli vyjádřit. A jedna taková obzvlášť šílená zvěst nyní děsí fanoušky DC komiksů.

Na internetu se totiž před pár dny objevil drb, že by hlavní roli záporáka Lexe Luthora v připravovaném snímku Superman: Legacy mohl dostat král filmů pro dospělé Johnny Sins. Sins už je v současnosti celebrita sám o sobě a nepotřebuje zřejmě žádné další představování, nutno však říct, že „herec“ doposud žádné větší filmové role neměl a jeho kariéra je velice úzce zaměřená pouze na jeden žánr. Nemusíte tak být zrovna raketoví inženýři, aby vám docvaklo, že tahle zpráva je víc než spekulací holým nesmyslem. Jenže ani to nezabránilo lidem, aby ji šířili dál jako požár.

Nakonec se tak bizarní informace o castingu Sinse dostala na Twitteru až k samotnému režisérovi a zároveň šéfovi DC Studios Jamesi Gunnovi, kterému fanouškovský dotaz bezmála vyrazil dech. Uživatel Nick Principe mu pod příspěvek o Blue Beetlovi totiž napsal:

„Šéfe… náhodou jste neobsadil do role Lexe Luthora pornohvězdu, že? Je to tak šílený, že bych tomu totiž snad i věřil.“

Načež mu Gunn odpověděl:

„Ach můj bože, tomu přece nemůžete věřit.“

Zdá se, že jsme zkrátka dorazili do bodu, kdy už režiséři budou muset smetávat ze stolu i ty nejšílenější zvěsti, jaké si kdo vymyslí, aby uklidňovali čím dál naivnější fanouškovskou základnu, která bohužel uvěří každé druhé ptákovině z internetu. A že se jich v období nejnovější stávky zatím urodilo opravdu dost. Tak snad se Hollywood co nejdřív zase udobří a my se z území nepotvrzených fám dostaneme zpátky k regulérním filmovým novinkám.

P. S. Johnny Sins přitom ani není ve svém oboru známý ztvárňováním Lexe. V 18+ verzích DC filmů hrál Luthora vždycky Derrick Pierce.

Zdroj: Koimoi, Twitter

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný