28. října 2023 10:20
Adam Vala

Disney ukázal hranou Sněhurku a její digitální trpaslíky. První fotka je zoufale ošklivá

Těšili jste se na novou verzi slavné pohádky? Po první fotce vás na ni možná přejde chuť.

Nová hraná verze Sněhurky a sedmi trpaslíků měla jít do kin 22. března 2024. Disney ale film nakonec odsunul na 21. března 2025 (údajně kvůli herecké stávce) a pokusil se to fanouškům vykompenzovat první oficiální fotkou. Jenže... to příliš nevyšlo?

Odhalení Sněhurky v podání Rachel Zegler (West Side Story, nové Hunger Games) totiž zaujme hlavně podivnými trpaslíky, kolem nichž už dlouho zuří nečekaná kauza. Film je měl v zájmu politické korektnosti nahradit „sedmi magickými bytostmi“, což se internetu nelíbilo a Disney tyhle protesty zřejmě vyslyšel. Na poslední chvíli proto vymazal sedm najatých herců a dal do filmu klasické trpaslíky, bohužel však v zoufale odpudivé podobě.

Čtěte také: Další obří změna v nové Sněhurce. Co tvůrci provedli s princem?

Roční odklad premiéry nejspíš souvisí právě s touhle úpravou (bude se zuřivě pracovat na lepších tricích), nikterak to ale nevysvětluje, proč bylo nutné přijít už nyní s první fotkou a všechny naštvat rok a půl dopředu.

Třeba to ale nakonec dopadne dobře a Marc Webb (500 dní se Summer, Amazing Spider-Man) pošle do kin krásnou pohádku, ze které bude nadšený celý svět...

Zdroj: Walt Disney

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný