18. října 2023 21:00

Nová konzervativní Sněhurka prý nebude dětem lhát. První trailer ukazuje soupeře kritizované disneyovky

Trailer nového hraného zpracování pohádky Sněhurka – Snow White and the Evil Queen

V hlavní roli Sněhurky uvidíme youtuberku populární mezi americkými konzervativci.

Chystaná hraná adaptace Sněhurky od Disneyho nemá u části publika zrovna na růžích ustláno. Její herecká představitelka Rachel Zegler není dost sněhobílá, a navíc její tvůrci údajně chystají změny jako upozadění prince nebo více politicky korektní trpaslíky.

A právě pro ně přispěchala s hranou adaptací americká konzervativní mediální společnost Daily Wire. Do hlavní role snímku s původním názvem Snow White and The Evil Queen obsadila vlastní populární youtuberku a komentátorku Brett Cooper.

Scenárista Jeremy Boreing slibuje, že na rozdíl od disneyovské verze „nebude vystavovat děti populárním, ale ničivým lžím, které přináší současnost“. Zatím nejsou známa jména dalších tvůrců ani herců, ale s premiérou se počítá příští rok na streamovací platformě Bentkey spadající právě pod Daily Wire.

Čtěte také: Nová představitelka Sněhurky jí chce feministickou a bez prince

Trailer nabízí pečlivě komponované záběry lesa a v závěru odhalí tvář hlavní hrdinky. Idylku kazí poněkud znepokojivý poslední záběr, kdy kamera zřetelně zaostří na strom a z něho trčící ztopořenou větev a pak na Sněhurku. Co může o tvůrcích a jejich skutečných úmyslech vypovídat, by jistě věděl nejen slavný strýček Freud.

Zdroj: Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný