14. srpna 2023 14:45

Hraná verze Na vlásku se blíží. Která slavná herečka se promění v Lociku?

Hraná verze populární disneyovky už zřejmě našla svou princeznu Lociku.

Disney nepolevuje v adaptování svých populárních animovaných příběhů do hraných verzí. Z poslední doby stačí vzpomenout na Aladdina, Lvího krále, Mulan, Pinocchia nebo nedávnou Malou mořskou vílu. Kromě už potvrzených kousků jako Moana, Bambi nebo Lilo & Stitch se však chystá taky muzikálová pohádka Na vlásku, která už má podle zákulisních informací hereckou kandidátku na hlavní hrdinku.

Princeznou Locikou by se podle informací známého insidera Daniela Richtmana měla stát sedmadvacetiletá Florence Pugh. Nejčerstvěji ji známe z Oppenheimera, kde byla milenkou slavného fyzika Jean Tatlock. Velké role měla však i v marvelovce Black Widow, dramatu Malé ženy, folkovém hororu Slunovrat nebo vztahovce To nic, drahá. Bude taky princeznou Irulán ve druhém dílu sci-fi Duna.

Hraná adaptace je stále v rané fázi příprav a jistě v ní (kvůli stávce hollywoodských scenáristů a herců) ještě nějaký čas zůstane. Původní animovanou verzi z roku 2010 každopádně natočila dvojice Byron Howard a Nathan Greno a hlavní role namluvili Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy nebo Ron Perlman.

Zdroj: Filmfare

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný