16. srpna 2023 16:10

Další obří změna v nové Sněhurce. Co tvůrci provedli s princem?

Fanouškům klasických pohádek se z čerstvých slov představitelky hlavní role možná budou protáčet panenky.

Nová hraná adaptace původní Sněhurky a sedmi trpaslíků (z roku 1937) opět rozproudí diskuse. Nedlouho poté, co utichl vzruch kolem nového hyperkorektního ztvárnění trpaslíků, totiž představitelka hlavní role Rachel Zegler vysvětlila, že bude princ v nové Sněhurce tak trochu navíc.

V rozhovoru, který byl pořízen na akci D23 Expo ještě před začátkem aktuální herecké stávky, herečka řekla: „Původní animovaná verze vyšla v roce 1937 a je to na ní dost znát. Soustředí se zejména na její milostný příběh s chlápkem, který ji doslova stalkuje. Divné, fakt divné! Takže tentokrát jsme se tomu vyhnuli.“

Mnoha fanouškům pak nezbývá než doufat, že v následujících větách od ní šlo skutečně o nadsázku. „Nový film vlastně není žádná love story, což mi přijde fakt skvělé... Všechny scény s princem by klidně mohly být z filmu vystřiženy. Třeba se tak stane, kdo ví? Vždyť jsme v Hollywoodu,“ poznamenala herečka, která prorazila rolí v nové filmové West Side Story a nedávno se objevila ve druhém díle komiksovky Shazam.

Původní Sněhurka je prvním celovečerním filmem z dílny Walta Disneyho a je považována za přelomovou klasiku, co se týče zpracování i vyprávění. Ve své době šlo o ohromný kasovní trhák, který vynesl přes 66 milionů dolarů a získal taky speciálního čestného Oscara, jehož doprovázelo sedm menších sošek. Každá pochopitelně symbolizovala jednoho z trpaslíků.

Zdroj: Toonado

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný