28. srpna 2024 16:00

Sigourney Weaver potvrdila roli v nových Star Wars a potěšila fanoušky Vetřelce

Veteránka sci-fi pronikne do další slavné série a promluvila o budoucnosti své nejpopulárnější postavy.

Zákulisní informace, o nichž jsme dříve přinesli samostatnou zprávu, se potvrdily. Sigourney Weaver v obsáhlém rozhovoru s magazínem Deadline oficiálně potvrdila, že si zahraje v chystaném celovečerním Star Wars filmu The Mandalorian & Grogu, který začal režisér Jon Favreau (The Mandalorian, Ahsoka, Lví král, Iron Man) točit v polovině léta.

„Nedávno jsem se poprvé setkala s Groguem a právě natáčím své scény,“ popsala. Jakou roli ve filmu ztvární, prozatím nebylo zveřejněno, neměla by však být pouze epizodní. „Teď toho nemůžu moc prozradit, ale užívám si, jak skáču mezi těmi všemi sci-fi vesmíry,“ řekla herečka, která je známá ze sérií Vetřelec, Avatar a Krotitelé duchů.

Právě fanoušky vetřelčí ságy jistě potěší její odpověď na otázku, jak vidí budoucnost své nejslavnější postavy Ellen Ripley. Je totiž znatelně pozitivnější než v minulosti. „Mám pocit, že se mi nikdy úplně nevzdálila, ale na druhou stranu jsem ještě nečetla scénář, z něhož bych cítila nutkání být u toho... Moc o tom nepřemýšlím, ale víte, není to úplně nemožné, když se tou látkou inspiruje spousta dobrých filmařů. Jak moc lidé opravdu potřebují nebo chtějí další film o Ellen Ripley? Moc se tím netrápím, ale kdyby se to naskytlo, uvažovala bych o tom. Na druhou stranu jsem zaneprázdněná jinými projekty,“ vysvětlila.

Čtěte také: Návrat Obi-Wana Kenobiho? Ewan McGregor nepochybuje o tom, že ještě zamíří do světa Star Wars

Oněmi jinými projekty jsou tři chystané filmy Avatar, aktuálně po boku Madse Mikkelsena dotočila horor Dust Bunny a podstatnou část příštího roku bude věnovat prestižní londýnské inscenaci shakespearovské Bouře, v níž se chopí hlavní úlohy Prospera, což je původně mužská role.

Zdroj: Deadline, Comic Book

Sledujte trailer čerstvého filmu Vetřelec: Romulus.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický