19. dubna 2024 14:00

Schwarzenegger a Stallone znovu pohromadě. Nový trailer prozkoumává hranice jejich rivality

Trailer pořadu Arnold & Sly - Rivals, Friends, Icons

Největší akční ikony se spolu opět objeví před kamerou, ale tentokrát nepoteče krev.

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone lákají v traileru na nový televizní speciál, v němž společně promluví o svých kariérách a zejména vzájemné rivalitě, která je poháněla, ale svým způsobem i svazovala na vrcholu Hollywoodu v osmdesátých a devadesátých letech.

Čtěte také: Hollywoodský biják Duna má i českou stopu. Kaskadéři prozradili, jak na ně působily hvězdy

Pořad se jmenuje Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons a ukazuje zejména cestu, jak se z vyhecovaného soupeření postupně stalo přátelství. „Byli jsme filmoví soupeři, ale dohnali jsme to do extrému – každý z nás chtěl mít to nejlepší tělo, nejvíce zabitých nepřátel i největší zbraně a bouchačky,“ popsal Arnie a přiznal: „Vymklo se nám to z rukou a snažili jsme se jeden druhého vykolejit.“

Spojila je až podnikatelská příležitost. „Když jsme oba investovali do sítě restaurací Planet Hollywood, začali jsme společně létat po světě, abychom ji propagovali. Stali se z nás báječní kamarádi,“ vysvětlil Schwarzenegger.

Svůj pohled přidal také Stallone, který měl ve filmovém průmyslu před Arnoldem několikaletý náskok. „Myslím, že jsme tehdy byli průkopníky určitého zcela nového žánru, proto ta soutěživost. Navíc je to jeho povaha, on je velmi soutěživý, a já ostatně taky... prostě jsem si myslel, že to pomáhá, ale přetékalo to i do osobní roviny a to vůbec nebylo zdravé,“ zavzpomínal Stallone.

Jejich pozdější přátelství stvrdila řada filmů, v nichž si zahráli bok po boku, jako v několika akčních týmovkách Expendables nebo ve filmu Plán útěku (2013). Schwarzenegger se nedávno objevil také v reality show Rodina Stallonových.

Speciál Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons bude v zámoří premiérově odvysílán 23. dubna 2024.

Zdroj: Geek Tyrant, Comic Book

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný