22. září 2023 15:50

Bude Rambo 6? Nové informace od producentů nebudou každému po chuti

Mohlo by se zdát, že akční hrdina John Rambo už se probojoval do důchodu. Jenže nikdy neříkej nikdy!

Pátý díl Ramba s poditulem Poslední krev (2019) měl být definitivní rozlučkou s ikonickým akčním hrdinou, který na plátna kin poprvé vstoupil před více než čtyřiceti lety. Jenže některé hollywoodské hvězdy jsou prostě věčné a John Rambo by mohl být jednou z nich, jak prozradili muži, pod jejichž křídla momentálně slavný veterán z Vietnamu spadá.

„Pokud bude poptávka od fanoušků, budeme prvními, kdo se na to vrhne. Ostatně ze stejného důvodu jsme se vrátili k Expandables,“ řekli v aktuálním rozhovoru pro magazín Coming Soon producenti Kevin King-Templeton a Les Weldon. Oba dlouhodobě spolupracují se Stallonem a kromě značek Rambo a Expendables stáli taky u zrodu série Creed.

Pokud by se Rambo vracel, pravděpodobně už před kamerou nebude Stallone, který letos oslavil 77. narozeniny a jehož akční rozlučkou by měl být nový Cliffhanger. Jednalo by se o prequel s novým mladým hercem, který by mapoval Rambovo mládí a zejména pak traumatické zážitky z Vietnamu, které z něj udělaly samotářského podivína schopného se ve vteřině změnit v zabijáka.

Sám Stallone mluvil v minulosti o plánech pustit se tímto směrem – nabízela by se tak pro něj role scenáristy či režiséra. Umíte si představit Ramba v podání jiného herce?

Zdroj: Coming Soon, Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný