11. září 2023 12:25

Stallone si málem zaboxoval s papežem Františkem. Ve videu z jeho návštěvy Vatikánu létají pěsti

Sylvester Stallone byl překvapen z reakce papeže při společném setkání ve Vatikánu.

Sylvester Stallone navštívil Vatikán a podařilo se mu setkat se s papežem Františkem, který ho velice překvapil přiznáním, že patří mezi jeho velké fanoušky. Na oficiální recepci dorazil Stallone se svou manželkou Jennifer, bratrem Frankem a dcerami Sophií, Sistine a Scarlet.

„Velmi děkuji, že jste si na nás udělal čas ve svém náročném dni. Moc si toho vážíme,“ říká sedmasedmdesátiletá legenda akčního filmu ve videu zveřejněném kanálem Vatican News. Papež František ho překvapil odpovědí. „Je mi ctí. Vyrůstal jsem na vašich filmech.“ Stallone poděkoval a dovolil si vtípek, když zapumpoval pěstmi: „Připraven? Boxujeme!“ Papež se nenechal rozhodit a kontroval dobře skrytým levým hákem.

Došlo i na společnou skupinovou fotku. Bohužel ale nezbyl prostor na konverzaci o Stalloneho hvězdné filmografii, kterou odstartoval oscarový snímek Rocky, v němž si zahrál nejen hlavní roli, ale byl taky autorem námětu a scénáře.

Nedávno byl Stallone k vidění v reality show mapující jeho rodinný život The Family Stallone nebo seriálu Tulsa King. Již brzy se objeví ve čtyřce Expandables nebo dokumentu Sly, který slibuje být neobvyklým pohledem na jeho kariéru a zejména její nelehké začátky.

Zdroj: Deadline

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný