24. srpna 2023 10:40

Necenzurovaný trailer Expendables 4 nabízí všechno, co si fanoušci přáli

Oficiální red band trailer na akční film Expendables 4

Stallone, Statham a jejich tým ostřílených akčních harcovníků slibují, že tentokrát nebudou dělat žádné kompromisy.

Dobře jsme poslouchali a víme, co opravdu chcete. Tak zní poselství fanouškům v novém eRkovém traileru čtvrtých Expendables s oficiálním názvem Expend4bles: Postr4datelní. Upoutávka tak láká na návrat dospěláckého ratingu, který zajistí, že dostaneme krev, sprosťárny a další propriety, jež ve trojce (kritizované za unylost a sterilnost) bolestivě chyběly.

Parádně sesřihaný klip dobře pracuje s diváckými očekáváními a maskuje známý fakt, že Stallone už ve filmu nebude ústřední postavou, předá totiž definitivně žezlo Stathamovi. Z původní party dorazí ještě Dolph Lundgren a Randy Couture. Doplní je nováčci 50 Cent, Tony Jaa, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. O akci i škádleníčko trochu jiného druhu se pak postará Megan Fox a její prádélko.

Pochyby tak přináší hlavně jméno režiséra, kterým je akční nádeník Scott Waugh (Need for Speed, Snafu: V háji jako obvykle, Povinnost a čest), ale i pohled na některé laciné digitální triky. O výsledku se každopádně v českých kinech přesvědčíme už 21. září.

Zdroj: Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný