8. listopadu 2023 16:29

První trailer remaku Protivných sprostých holek je venku. A je to fakt jízda!

Trailer remaku filmu Protivný sprostý holky (2024)

Protivný sprostý holky se dočkaly omlazené verze s pořádnou porcí hudby.

Nedlouho poté, co jsme viděli skoro celou původní sestavu v reklamě amerického obchodního řetězce, dostáváme možnost poznat novou generaci Protivných sprostých holek (Mean Girls) ve filmovém muzikálu, který vychází z veleúspěšné broadwayské inscenace z roku 2018.

Ukázka se přitom tváří jako vcelku klasický film a neobsahuje žádná hudební čísla. Tvůrci zřejmě chtějí zpočátku hrát hlavně na nostalgii a více tance či zpěvu si nechávají až na pozdější trailery. Potěší přítomnost Tiny Fey, která napsala originál, zahrála si v něm a to stejné zopakovala s muzikálem i jeho filmovou verzí, jíž je taky spoluproducentkou.

V hlavních rolích se představí Angourie Rice (Cady Heron), Auli’i Cravalho (Janis), Reneé Rapp (Regina George), Jaquel Spivey (Damian Hubbard), Avantika (Karen Shetty), Bebe Wood (Gretchen Wieners), Christopher Briney (Aaron Samuels), Jenna Fischer (Paní Heron), Busy Philipps (Pan George), Ashley Park (Madam Park), Tina Fey (Paní Norbury), Jon Hamm (kouč Carr) nebo Tim Meadows (Pan Duvall).

Čtěte také: 6 nejlepších teen komedií: Od Superbad k Protivným sprostým holkám

Do zámořských kin vstoupí nová reinkarnace Protivných sprostých holek už 12. ledna 2024. V Česku si budeme muset počkat na online premiéru.

Zdroj: Deadline, JoBlo

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný