2. listopadu 2023 12:20

Protivný sprostý holky po 19 letech znovu pohromadě. Krátké pokračování ukazuje, co dělají dnes

Klasické pokračování slavné komedie je v nedohlednu, nový klip ale docela přibližuje, jak by asi mohlo vypadat.

Protivný sprostý holky se téměř po dvaceti letech daly zpátky dohromady – na slevovou akci Black Friday amerického obchodního řetězce. Lindsay Lohan, Amanda Seyfried a Lacey Chabert se ve dvouminutovém spotu chopily rolí svých ikonických hrdinek. Chybí jen Rachel McAdams, kterou zřejmě na slevy moc neužije... haha.

Jejich životy se sice od středoškolských let posunuly, ale ne zas tak úplně – rády nakupují, nosí růžovou, ale navíc teď mají rodiny a děti. Gretchen (Chabert) pořád zkouší protlačit svoje slovo fetch a pořád jí to nikdo nežere, Karen (Seyfried) stále jako reportérka bojuje s fakty a Cady funguje stejně jako ve filmu v úloze vypravěčky a zároveň dělá na škole výchovnou poradkyni.

Pecka z roku 2004 se stala okamžitě fenoménem a odstartovala vlnu podobných filmů, málokterý však trefil kombinaci svěžího scénáře a padnoucího hereckého obsazení. Obří úspěch zaznamenala ještě muzikálová adaptace na Broadwayi (2018). Získala 12 prestižních cen Tony, měla více než 800 repríz a aktuálně vyprodává na turné americké sály.

Zdroj: Deadline, NY Post

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný