12. února 2024 13:20

Blíží se dva nové filmy s Predátorem. Jeden je z budoucnosti, fanoušci mezi nimi našli propojení

Těšíte se na dalšího Predátora? Vaše radost tím pádem bude dvojnásobná.

Indiánský prequel Predátor: Kořist se na streamu stal docela velkým hitem, a tak není divu, že se blíží jeho pokračování. O něco více udivující je, že se chystají hned dva další predátoří filmy, a přestože každý bude zasazený do zcela jiného časového rámce, je dost možné, že budou propojené. A samozřejmě i jinak než přítomností vraždícího mimozemského lovce.

Predátor minulý i budoucí

Kromě klasického pokračování, jež naváže na úspěšnou Kořist, obohatí predátorské univerzum také snímek s podtitulem Badlands, tedy zhruba něco jako Pustiny. Ten má být zasazen naopak do budoucnosti a mezihvězdnému pytlákovi se v něm postaví jiná hrdinka než indiánka Naru. Přesto je však šance, že oba filmy budou nějakým způsobem souviset.

Čtěte také: UFO nás na základně trápilo roky. Nešlo to vysvětlit, tvrdí americký voják o záhadné „medúze“

Název Badlands totiž může odkazovat k místu v současné Jižní Dakotě, kde se pravděpodobně odehrává Kořist. To může poskytovat prostor nejen pro zajímavé odkazy, ale celkově vytvořit větší provázání, než měly jednotlivé predátorské filmy doposud. Koneckonců, každý z nich funguje zcela samostatně, byť se v nich tu a tam  někdo vágně zmíní o incidentu v džunglích Val Verde.

Zdroje: Screen Rant/Hollywood Reporter

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný