26. srpna 2023 06:00

Predátor vs. Wolverine: Nejdrsnější marvelácká bitva vypadá skvěle

Marvel chystá pro fanoušky epický střet, o jakém ani nesnili. Rozdají si to v něm Predátor s Wolverinem.

Máte někdy pocit, že už se toho v komiksových filmech či seriálech děje až příliš a že to přestává dávat smysl? Nebo vám to možná smysl ani nikdy nedávalo a nerozumíte, jak to někoho může bavit? Ať už je to jakkoli, vězte, že oproti komiksovým sešitům jsou filmy i seriály ještě celkem důstojným znázorněním reality. Důkazem budiž i nová chystaná série s názvem Predator vs. Wolverine, kterou si fanoušci Marvel komiksů budou moci přečíst už letos v září.

Uvnitř samotného sešitu nás podle všeho čeká vcelku epický a rozsáhlý příběh, kdy bude proslulý lovec z vesmíru pronásledovat Logana napříč dekády dlouhou historií. Celkem nás pak čekají čtyři díly, jedná se tedy o limitovanou minisérii, kterou má na svědomí oceňovaný komiksový spisovatel Benjamin Percy. Na tvorbě komiksu se pak dále podíleli například Greg Land, Andrea Di Vito, Ken Lashley nebo Kei Zama.

Každopádně ať už to budou zasněžené kopce kanadské divočiny, anebo nelítostné ulice zločineckého Madripooru, Wolverine s Predátorem své bitvy svedou na ikonických lokacích světa Marvelu – a určitě při tom vždy nebudou sami. Kdo z nich se nakonec ukáže jako vítěz?

To se dozvíme už brzy, každopádně pokud bude série úspěšná, nelze vyloučit ani šanci na nějaké budoucí hrané zpracování. Ostatně studio Disney vlastní práva na obě postavy, pokud by tedy nějaký šikovný tvůrce hodně chtěl, souboj Wolverina s Predátorem by se klidně mohl přenést i na filmové plátno.

Zdroj: ComicBookMovie, Marvel.com

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný