11. července 2023 12:40

První fotka z Deadpoola 3 ukazuje Wolverinův divoký nový kostým. Fanoušci ho milují i nenávidí

Natáčení třetího Deadpoola se dočkalo první fotky obou hlavních hrdinů. Podoba Wolverina určitě potěší fanoušky komiksové předlohy.

Už dlouhou dobu víme, že se Deadpool 3 propojí s marvelovským filmovým univerzem a přivede do něj taky X-Meny, přičemž už byla potvrzena účast Wolverina (Hugh Jackman). Toho si konečně můžeme vychutnat na první společné fotce právě s Deadpoolem (Ryan Reynolds). A oba mají nové varianty kostýmů.

Ten deadpoolovský není zásadně jiný, má však zlaté detaily a zejména výraznější červenou barvu, která však může být ztlumena barevným laděním filmu v postprodukci. Wolverinův žlutý je pak jasným odkazem k nejslavnější komiksové podobě mutantího superhrdiny, i když se fanoušci dle prvních reakcí nemůžou shodnout, zda jim zrovna tahle věrnost předloze voní.

O příběhu se zatím jen spekuluje – má se odehrávat v mnohovesmíru s ústřední Zemí-616 (hlavní dějiště MCU) a Jackman by měl hrát mladší verzi Logana, která nebude mít nic společnou z tou z filmu Logan: Wolverine (2017). Z dalších hrdinů byla potvrzena většina postav z předchozích dvou deadpoolovských filmů a kromě nich taky Elektra (Jennifer Garner).

Navíc se spekuluje o Professorovi X (Patrick Stewart), Magnetovi (Ian McKellen), Cyclopsovi (James Marsden), Mobiusovi M. Mobiusovi (Owen Wilson), Storm (Halle Berry), Rogue (Anna Paquin), Beastovi (spíše Nicholas Hoult), Gambitovi (Channing Tatum) nebo X-23 (Dafne Keen). Uvidíme, kolik ze spekulací bude ještě potvrzeno nebo vyvráceno před premiérou filmu, která proběhne 2. května 2024.

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný