27. března 2024 13:50

Pokud se těšíte na Johnnyho Deppa v Pirátech z Karibiku 6, můžete přestat

Producent vysvětlil, jak je to se zapojením Johnnyho Deppa do pokračování pirátské série.

Jerry Bruckheimer patří mezi největší producentská esa v Hollywoodu. Legenda stojící za megahitovými sériemi Piráti z Karibiku, Mizerové, Policajt v Beverly Hills či Top Gun v aktuálním rozhovoru s magazínem ComicBook promluvila právě o budoucnosti pirátské franšízy – a zřejmě nepotěší fanoušky Johnnyho Deppa.

„Chystáme se Piráty rebootovat, takže bude jednodušší dát všechno dohromady, protože nebudeme muset čekat, až se uvolní konkrétní herci,“ řekl Bruckheimer. Šestý díl zkrátka nepočítá se známými tvářemi a přinese nové pojetí i herecké hvězdy. Přestože Disney koketoval s myšlenkou přemluvit Deppa k návratu, evidentně k tomu nakonec nedojde.

Dlouho se hovoří o tom, že by hlavní hvězdou chystaných Pirátů měla být Margot Robbie, která je však momentálně v jednom kole a po úspěchu Barbie chystá podobný projekt – satirickou filmovou adaptaci populárního herního simulátoru života The Sims.

Čtěte také: Kolik peněz dostal Johnny Depp za Piráty z Karibiku? Známe jeho astronomickou výplatu za všech pět filmů

Příběh pirátského rebootu obstaral Craig Mazin (The Last of Us, Černobyl) spolu se stálicí série Tedem Elliottem. „Nabídli jsme jim náš nápad a mysleli si, že ho odmítnou, protože je příliš divný. Ale líbil se jim, tak jsme napsali fantastický scénář,“ pochlubil se loni Mazin.

Dodejme, že Bruckheimer aktuálně propaguje svou novinku s názvem The Ministry of Ungentlemanly Warfare, která odstartuje v amerických kinech 19. dubna (v těch českých ji bohužel neuvidíme). Akční snímek z 2. světové války režíruje Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Gentlemani, Sbal prachy a vypadni), stylově dost připomíná tarantinovku Hanební pancharti a v hlavních rolích v ní řádí Henry Cavill, Eiza González, Alan Ritchson nebo Til Schweiger.

Zdroj: ComicBook, IGN

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný