4. října 2024 14:20

Jackie Chan řádí jako zamlada. V novém traileru hraje nebezpečnou akční hvězdu

Trailer akční komedie Panda Plan.

Sedmdesátka je v případě Jackieho Chana jen číslo, i když se novinka mezi vrcholy jeho kariéry zřejmě nezapíše.

Velmistr filmového kaskadérství i fyzického humoru Jackie Chan ani v sedmdesáti letech nesundává nohu z plynu, což dokazuje trailer jeho nové šarády, kterou je čínská akční komedie Panda Plan. Ztvárňuje v ní sám sebe v situaci, kdy se stává jako filmová hvězda kmotrem vzácné pandy. Událost překazí skupina ozbrojenců a stárnoucí legenda bude muset ukázat, že se stále umí ohánět nejen před kamerou.

Pitomoučký námět v traileru doplňuje nejapný humor i lacině působící digitální zvíře či výprava, jenže choreografie vypadá solidně a vše zapadá do pohodového ladění, v němž dojde i na superbohatého padoucha z Blízkého východu, který chce do své sbírky vzácné zvíře s netypickou skvrnou. V dalších rolích uvidíme čínské hvězdy jako Xiang Wei, Ce Shi, Yanbo Han, Bing Jia nebo bojovníka MMA Seana Kohnkeho, který se jako kaskadér předvedl třeba ve druhém Deadpoolovi nebo seriálech Půjčovna masa či Ledová archa.

Jackie Chan se již brzy objeví v novém Karate Kidovi nebo pokračování drsného hongkongského akčního thrilleru New Police Story. V přípravách je i Křižovatka smrti 4, kde by ho měl opět doplnit mistr slovních přestřelek Chris Tucker.

Nenechte si ujít: Podívejte se na 7 nejlepších kaskadérských kousků Jackieho Chana

Panda Plan už vstoupil do kin v domovské Číně, americké sály budou následovat 18. října.

Zdroj: Geek Tyrant, First Showing

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický