30. září 2024 16:25

Zkažené záběry z Deadpoola 3 si dělají legraci i z Iron Mana. Už víme, kdy bude celý film online

Natáčení třetího Deadpoola jistě nebylo snadné, ale všichni zúčastnění se očividně královsky bavili.

Komiksový megahit Deadpool & Wolverine konečně míří k vydání online a na fyzických nosičích. Při té příležitosti tvůrci zveřejnili zábavnou kompilaci nepovedených a nepoužitých scén z natáčení, která bude součástí bonusových materiálů filmu.

Čtěte také: Wesley Snipes se vysmál novému Bladeovi a jeho nekonečným problémům

Minutový sestřih například ukazuje, jak Ryan Reynolds přímo na place improvizoval některé části dialogů, když přicházel s vtipným prostředním jménem pro Tonyho Starka, v němž nechyběly perly jako Penelope nebo Soprano. Hodně nárazů do rozkroku si musel vytrpět Chris Evans coby Human Torch a samozřejmě nechybí mnoho vypípaných hlášek dokazujících, že mládeži nepřístupná eRková atmosféra vládla i na place.

Při závěrečném posezení u ohně pak Wade Wilson prozradí Loganovi (Hugh Jackman) a X-23 (Dafne Keen): „Blade to nepřizná, ale chtěl by něco víc.“ Přítomnost upírského antihrdiny v podání Wesleyho Snipese patřila mezi nejlépe utajovaná tajemství filmu... a byla nejlépe přijatá fanoušky.

Deadpool & Wolverine budou od 1. října k dispozici k zapůjčení či zakoupení online. Na fyzických nosičích 4K UHD, Blu-ray a DVD film vyjde 22. října. Kdy se dočkají i předplatitelé služby Disney+ není známo.

Zdroj: MashableComic Book Movie

Video: Trailer třetího Deadpoola

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický