26. července 2024 15:55

Dostane Wolverine novou tvář? Šéf Marvelu se rozpovídal o nástupci Hugha Jackmana

Spousta fanoušků se ptá, jaká bude komiksová budoucnost Hugha Jackmana, až dokončí své řádění po boku Deadpoola.

Všechny mutantí hrdiny ze série X-Men čeká pod křídly Disneyho a MCU nová éra, kterou předznamenává novinka Deadpool & Wolverine. V ní se sice coby adamantiový supermutant vrací Hugh Jackman, půjde však jen o jednorázovou záležitost a mají už v Marvel Studios připraveného jeho nástupce?

Přesně na tuto otázku odpověděl v rozhovoru s magazínem Discussing Film šéf studia Kevin Feige a samozřejmě musel připustit, že Jackman nemůže v roli zůstat donekonečna, ostatně loni v říjnu oslavil 55. narozeniny. Aktuálně se však žádná výměna nechystá.

„Víte, že Marvel letos v létě slaví 85. výročí od založení a Disney právě oslavil stovku? Myslím, že tyto postavy tu budou ještě dalších sto let a všechny nás přežijí. Takže se nakonec objeví jiný herec v roli Wolverinea. Myslím, že to však bude ve zcela jiném stylu a za jiných okolností, protože dle mého názoru by byla velká chyba, kdyby někdo jen napodoboval způsob, kterým ho uchopil Hugh Jackman,“ vysvětlil Feige.

Všechny fanoušky pak ujistil, že aktuálně žádného nástupce nevybírají. „Jak čtenáři komiksů dobře vědí, v průběhu desetiletí se objevily různé a velice odlišné verze těchto postav. Bylo by zábavné je v budoucnu prozkoumat. Ale opakuji, že se nejedná o bezprostřední plány, ale v příštích desetiletích je to podle mě nevyhnutelné. Muselo by jít o velmi odvážnou reinterpretaci, protože nikdo nebude tak skvělý, jako je Hugh Jackman ve své verzi Wolverinea,“ uzavřel.

Z jeho slov jasně vyplývá, že Jackman coby Logan ještě zdaleka neřekl poslední slovo. A co se týče dalších variant, pak je jasnou kandidátkou Dafne Keen jako X-23 neboli Laura, poprvé představená ve snímku Logan: Wolverine, která se ve velkém stylu vrátila ve zmíněném třetím Deadpoolovi. Stejně jako v případě Spider-Mana vedle sebe může fungovat více variant Wolverinea, každá s vlastním osudem i kouzlem.

Zdroj: Discussing Film, Forbes

Video: Finální trailer filmu Deadpool & Wolverine:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický