14. října 2023 06:00
Adam Vala

Nová Wonder Woman: 6 hereček, které můžou ihned nahradit Gal Gadot

DC filmy čeká restart a s ním i příchod nových tváří. Které herečky by se nejvíce hodily na postavu Wonder Woman?

Před pár dny bylo neoficiálně potvrzeno, že se zbývající hlavní hvězdy DC univerza Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller nevrátí do svých superhrdinských rolí v rebootovaném vesmíru od režiséra Jamese Gunna (Strážci Galaxie). Připojují se tak k již dříve odchodivším hercům Henry Cavillovi a Benu Affleckovi. Tyto zprávy se pak již nějakou dobu očekávaly, ačkoliv zmatená vyjádření samotného Gunna i lidí z jeho okolí občas leckteré logické domněnky kontrovaly. Teď už je to však víceméně černé na bílém, takže se můžeme konečně začít bavit o tom, kdo by měl tyto bývalé herce v důležitých rolích nahradit.

Mohlo by vás zajímat: Marvel hodil do koše 6 dílů natočeného seriálu. Oblíbeného superhrdinu čekají velké změny

V tuto chvíli je jasný pouze nový Superman, kterého si ve filmu Superman: Legacy zahraje David Corenswet. A zatímco se už internet hemží tipy i na zbývající role, my jsme se rozhodli podívat na možné představitelky odvážné, a přitom půvabné Wonder Woman. V úvahu na roli drsné Amazonky připadalo hned několik mladých vycházejících hvězd, vybrat šest nejlepších tak nebylo vůbec jednoduché. Každopádně bez pořadí bychom to viděli zhruba následovně:

Jaimie Alexander

Sice už hrála v Thorech, nedostala ale nikdy více prostoru, a protože má přesně ty rysy, které bychom u Wonder Woman chtěli vidět, rozhodně bychom její casting podporovali.

Ana de Armas

Kouzelná herečka, která se proslavila rolemi v novém Blade Runnerovi či komedii Týpci a zbraně, už nějakou dobu patří mezi nejobsazovanější herečky dneška, nějaká stabilní franšíza jí ale stále chybí. A když to nevyšlo s Catwoman v novém Batmanovi, proč ne Wonder Woman?

Alexandra Daddario

Neprávem přehlížená a podceňovaná herečka, Daddario už párkrát ukázala, že hrát umí. Její výrazné oči i křivky sice svádějí k přílišné sexualizaci slavné superhrdinky, na druhou stranu, pokud byste si chtěli fanoušky vyloženě koupit, asi byste nenašli lepší volbu.

Adria Arjona

Arjona doposud plula mezi hollywoodskými kráskami maličko pod radarem, díky povedené roli ve Star Wars seriálu Andor a skvělé vedlejší roli v nadcházejícím hitu Hit Man by si jí ale konečně mohli všimnout i ostatní. Na Wonder Woman by totiž byla perfektní.

Molly Gordon

Molly rozhodně patří mezi mladší herečky na tomhle seznamu, díky popularitě seriálu Medvěd, ve kterém si však internet uhrančivou krásku okamžitě zamiloval, by teoreticky mohla dostat životní nabídku právě typu nové Wonder Woman. A pro mnohé by to byla snová volba.

Laysla De Oliveira

Role Wonder Woman se zdá tak velká, že při jejím obsazování nejspíš studio nebude příliš riskovat. Pokud by ale přece jen chtělo být odvážné, nabízela by se herečka Laysla De Oliveira, která si čerstvě zahrála po boku Zoe Saldany a Nicole Kidman v seriálovém hitu Special Ops: Lioness, kde ukázala přirozené vlohy jak pro akci, tak svádění. Exotický původ i správné rysy jí pak jenom přidávají na bodech.

Tak kterou byste vybrali vy?

Zdroj: Autorský text

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný