25. září 2023 00:02

Nesnesitelná tíha obrovského talentu: Ujetá komedie s Nicolasem Cagem míří na Prima COOL

Co kdyby Nicolas Cage hrál Nicolase Cage? A to hned dvakrát?

Nicolas Cage je hollywoodským unikátem. Ať už s ním milujete svatou akční trilogii (Skála, Con Air, Tváří v tvář) nebo dramatické klasiky (8 MM, Leaving Las Vegas), jeho filmy zkrátka nelze přehlédnout.

Sám Cage by nad tím možná mávnul rukou – rád se prezentuje hlavně jako herec, jehož zajímá především další náročná role. Naštěstí si to však uvědomil do té míry, aby se nechal ukecat do projektu, který v podstatě nemá obdoby. Do filmu, který od Nicolase Cage požaduje, aby hrál Nicolase Cage… a Nicolase Cage!

Ano, v Nesnesitelné tíze obrovského talentu, která má na Prima COOL premiéru v sobotu 30. září, Cage hraje sám sebe hned dvakrát. Bláznivá komedie o tom, jak se postarší Cage nechá pozvat na narozeniny svého největšího fanouška, totiž využívá i mladého Cage, jenž se svému aktuálnímu já zjevuje jako divoká připomínka z minulosti.

Připravte se tudíž na hodně netradiční podívanou, v níž po boku Nicolase Cage září i Pedro Pascal. Pro fanoušky herecké legendy jde o povinnost, ani ostatní ale nebudou zklamaní!

Nesnesitelná tíha obrovského talentu má na Prima COOL premiéru v sobotu 30. září ve 20.15.

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Skála Nicolas Cage Prima Cool Tváří v tvář Pedro Pascal Con Air Leaving Las Vegas Nesnesitelná tíha obrovského talentu

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný