7. června 2023 12:35

Nicolas Cage už zase hraje totálního magora. V novém traileru terorizuje všechny kolem sebe

Trailer thrilleru Sympathy for the Devil

Slavný herec se vrací do své nejoblíbenější polohy – čiré psycho, které zneklidní i ty největší tvrďáky.

Nicolas Cage si v poslední době užíval spíše komediální herectví, jako v upírském kousku Renfield nebo v sebeparodické komedii The Unbereable Weight of Massive Talent (Nesnesitelná tíha obrovského talentu), kde si vychutnával parádní herecké výměny s Pedrem Pascalem (The Mandalorian, The Last of Us). Jenže jeho novinka Sympathy for the Devil bude hlavně napínat a děsit.

Trailer ukazuje dvojici hlavních hrdinů. Řidič v podání Joela Kinnamana (Sebevražedný oddíl, Půjčovna masa, For All Mankind) odveze svou manželku do nemocnice, aby mu porodila potomka, jenže najednou k němu přisedne neznámý pasažér (Cage) a se zbraní ho donutí, aby plnil jeho šílené příkazy. Výsledkem je mrtvý policista, vražedná hra v nočním bistru, spousta Cageova řvaní a nekompromisní násilí...

Hra na kočku a myš může v mnohém připomínat třeba film Collateral a nabídne podobný prostor pro koncentrované a intenzivní herectví, jaký tehdy získali Tom Cruise a Jamie Foxx. Snad proto nebude moc znát, že se film točil převážně ve studiu se systémem zadní projekce The Volume.

Režie Sympathy for the Devil se ujal Yuval Adler (Betlém, Agentka v utajení) a v zámořských kinech film odstartuje 28. července 2023. V Česku ho uvidíme skrze streamovací platformy.

Zdroj: Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný