6. února 2024 16:35

Nejhorší film loňského roku má pokračování. První trailer ukazuje děsivé Tygříkovo řádění

Trailer filmu Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

Hororový Medvídek Pú se vrací a tentokrát si přivede další známé postavičky z půvabných pohádek. Připravte se na pořádný masakr.

Je to necelý rok, co se do českých kin dostal bizarní indie horor Medvídek Pú: Krev a med, který jedny z nejlaskavějších postav disneyovských animáků proměnil v brutální hororová monstra a předvedl, jak by film v ideálním případě neměl vůbec vypadat. Jeho pokračování Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 dostalo o něco štědřejší rozpočet a je to vidět.

Ukázka už nevypadá jako amatérské video, dokonce se objevují i profesionální herci a masky nepřátel ze Stokorcového lesa, jejichž řady nově rozšiřují Sova a Tygr, vypadají správně odporně a děsivě. Pryč je doba neforemných gumových masek z prvního filmu. S překvapením je třeba konstatovat, že trailer na druhého krvavého Medvídka Pú vypadá vlastně docela dobře.

Čtěte také: Medvídek Pú se jmenuje podle slavné medvědice, která měla podobně zajímavý život jako on

Nová krev

Trailer ukazuje i určitou změnu v kontinuitě. První film naznačoval, že dětství Kryštůfka Robina mohlo vypadat zhruba tak, jako v animovaných seriálech a Pú s ostatními hybridy byli zřejmě podobně přívětiví, dokud je dlouhodobé hladovění a série traumat neproměnila v sociopaty. V traileru na druhý díl ale vidíme Robinovo terapeutické sezení, z něhož vyplývá, že Pú a přátelé nebyli žádnými svatoušky ani zamlada. Kromě toho trailer přidává na atmosféře a osmdesátkové hororové estetice a především naplno využívá děsivý potenciál hororových postav, kdy například Tygrův hlavní poznávací znak, rozpustilé skákání, dostává nový děsivý rozměr.

Film znovu režíruje Rhys Waterfield a v hlavních rolích se objeví Scott Chambers, Tallulah Evans, Simon Callow, Alec Newman nebo Marcus Massey. Česká premiéra zatím nebyla stanovena a je vůbec otázka, zda film v českých kinech uvidíme.

Zdroje: IGN/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný