5. února 2024 15:05

Nicolas Cage jako šílený sériový vrah. Trailer nového ďábelského hororu vás spolehlivě vyděsí

Trailer filmu Longlegs

Nicolas Cage měl dlouhodobě poněkud divočejší období, nicméně od té doby, co splatil dluhy a může si lépe vybírat, se vrací trochu do sedla. Nesnesitelná tíha obrovského talentu nebo To se mi snad zdá jsou dost osobité snímky a letos k nim přibude další, pro Cage poněkud netypický.

Longlegs totiž podle prvního teaseru vypadá jako pořádně nepříjemný horor, plný krve, plížení v temnotách a zlověstné okultní symboliky. Hlavní postavou je agentka FBI Lee Harker, která je na stopě obzvláště brutálnímu sériovému vrahovi. Ten cílí na celé rodiny a vyšetřovatelka brzy zjistí, že za vraždícím maniakem možná stojí celá sekta. Nebo aspoň divný okultní motiv.

Pod čelistmi hydry

Z teaseru se o zápletce zase tolik nedozvíme, daří se mu však nastolit atmosféru děsu a znepokojení. Společnost NEON vypustila trailer s dost netradičním názvem, video na youtubovém kanále společnosti je totiž nazvané prostě jen „You’ve got the teeth of the hydra upon you.“ (Visí nad vámi zuby hydry).

Čtěte také: Český sériový vrah vytočil zkušeného psychologa. Zabil tolik lidí a pak mi řekne tohle, zuřil

Obávaného vraha nehraje nikdo menší než sám Nicolas Cage, jehož ale v teaseru neuvidíme, pokud nepočítáme krátký záběr, kdy někoho vraždí v děsivé masce. Zato ale slyšíme jím vydávané šílené zvuky, což je další z oblíbených atributů jeho expresivního herectví. Jeho protihráčku z FBI si zahraje Marika Monroe známá z hororu Neutečeš, o režii se postaral Osgood Perkins (The Blackoat’s Daughter, Mařenka a Jeníček v lese hrůzy). Američtí diváci uvidí film v kinech 12. července 2024.

Zdroje: Geek Tyrant/Youtube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický