26. ledna 2024 09:41

Jeptiška Sydney Sweeney čelí v peprném hororovém traileru ďábelskému pokušení

Mládeži nepřístupný trailer hororu Immaculate

Za zdmi kláštera to vypadalo tak poklidně... až do doby, kdy nebylo.

Sydney Sweeney (Euforie, Bílý lotos, Příběh služebnice) netřeba dlouze představovat, protože patří mezi nejrychleji stoupající hvězdy Hollywoodu. Chystaný snímek Immaculate sice nebude jejím prvním hororem, ale minimálně z traileru vypadá jako zatím ten nejzajímavější. Chopí se ho režisér Michael Mohan, s nímž už Sydney spolupracovala na seriálu Everything Sucks! nebo thrilleru Voyeři.

Mládeži nepřístupná neboli "Redband" verze klipu sice tělesný chtíč jenom naznačí, ale jinak nešetří znepokojivými obrazy a situacemi – tady se půjde po psychologii. Cecilia (Sweeney) za přísně chráněnými zdmi italského kláštera nečekaně otěhotní, což je prohlášeno za boží zázrak, jenže ona brzy zjistí, že její nové výsadní postavení přináší do uzavřené komunity hlavně utrpení, strach a smrt.

„Proč sis ze všech žen na světě vybral právě mne?“ ptá se v traileru, v němž nechybí kromě rostoucího napětí ani lekačky, krev a náboženská ikonografie. V dalších rolích uvidíme zejména italské herce jako Simonu Tabasco, Benedettu Porcaroli, Giorgia Colangeliho, ale taky španělskou hvězdu Álvara Morteho (Papírový dům, Kolo času).

Sweeney si aktuálně užívá úspěch své romantické komedie S tebou nikdy a do kin už brzy vstoupí taky komiksovka Madam Web, v níž ztvárnila Julii Carpenter.

Klášterní horor Immaculate odstartuje v zámořských kinech už 22. března 2024. O české distribuci zatím ani zmínka, takže domácí fanoušci hororu budou zřejmě muset počkat, až se film objeví online.

Zdroj: Entertainment Weekly, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný