7. listopadu 2023 09:10

Marvel tlačí na pilu. V traileru nového filmu se vrací nejslavnější z Avengers

Finální trailer filmu Marvels

Na všechny, kdo dosud váhají s návštěvou kina, vytasil Marvel ty nejtěžší zbraně.

Nostalgie je mocná. Dobře si to uvědomují i v Marvel Studios, když finální trailer k novince Marvels začíná sekvencí ukazující časy před Endgame a oblíbeného Iron Mana (Robert Downey Jr.), Kapitána Ameriku (Chris Evans), ale i Thanose (Josh Brolin). Ostatně proslýchá se, že Downey Jr. už kývl na návrat v chystaných filmech, protože v mnohovesmírech ani Endgame není definitivní.

Finální upoutávka potvrzuje, že se po boku trojice Brie Larson (Carol Danvers/Captain Marvel), Teyonah Parris (Monica Rambeau/Photon) a Iman Vellani (Kamala Khan/Ms. Marvel) nakonec objeví taky Tessa Thompson jako asgardská válečnice Valkyrie. V krátkém prostřihu ji můžeme vidět, jak se radí s Carol Danvers. Samozřejmě nechybí ani Samuel L. Jackson (Nick Fury), Zawe Ashton (Dr-Benn nebo Gary Lewis (Dro'ge).

Mezitím se proslýchá, že vedení Marvelu má vzhledem k nízkým předprodejům vážné obavy o návštěvnost filmu, jelikož rozpočet činil zhruba 220 milionů dolarů. Pro kompletní pokrytí nákladů včetně marketingu a distribuce tak bude potřebovat vydělat alespoň půl miliardy, což se třeba nedávnému třetímu Ant-Manovi nepovedlo.

Režisérka filmu Nia DaCosta (Candyman, Little Woods) v nedávném rozhovoru přiznala, že je připravena na vlnu nenávisti od lidí, kteří nemůžou vydýchat feministické názory hlavní hvězdy filmu Brie Larson. Proto už raději opustila sociální sítě.

Čtěte také: Marvels a obří rozpočet. Režisérka se chystá na nejhorší

Marvels vstoupí do českých kin 9. listopadu 2023.

Zdroj: Comic Book Movie, The Direct

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný