30. března 2024 14:10
Martin Kolář

Zní to jako noční můra. Kristen Stewart se potká s Avengers jen s režisérkou Barbie

Kristen Stewart se rozpovídala o tom, co by ji donutilo hrát ve filmu ze světa Avengers.

Propojený filmový vesmír zvaný MCU už do sebe nasál spoustu hereckých hvězd – některé slavné tváře se mu však stále brání. Patří mezi ně i hvězda Twilight ságy Kristen Stewart, která od upírů utekla k menším nezávislým projektům a nikdo nečeká, že se jen tak vrátí do blockbusterů.

Na otázku, zda by si někdy zahrála v marvelovce, Stewart v podcastu Not Skinny But Not Fat odpověděla: „Pravděpodobně nikdy nebudu hrát ve filmu od Marvelu. Zní to jako absolutní noční můra, ne?“ Vzápětí však dodala klíčovou informaci: „Ale kdyby mě do marvelovky chtěla obsadit Greta Gerwig, tak bych do toho šla.“

Greta Gerwig je samozřejmě režisérkou Barbie, nejvýdělečnějšího filmu minulého roku. Kdo ví, proč si rebelka Kristen Stewart vybrala jako klíčový dohled zrovna tvůrkyni růžového megahitu. Zřejmě ale dobře ví, že si Gerwig nenechá jen tak do něčeho kecat, a že kdyby se upsala marvelovce, měla by k tomu velmi dobrý důvod a zařídila by si dostatek kreativní svobody.

Čtěte také: Herec Pattinson je otcem. Dítětem se nechlubil, navzdory skrývání však zraku veřejnosti neunikl

Reálně však nepočítejte s tím, že tahle dvojka někdy vstoupí do světa Avengers. Na to se jedná o příliš oceňované hvězdy, které dostávají tuny zajímavějších hollywoodských nabídek.

Zdroj: IndieWire, podcast Not Skinny But Not Fat

Martin Kolář

Externí redaktor Prima COOL a Prima ZOOM

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický