27. listopadu 2023 16:45

Bude Barbie 2? S odpovědí teď přišla samotná Margot Robbie

Představitelka Barbie konečně otevřeně odhalila, zda je nakloněna pokračování mimořádně úspěšné komedie.

Zatímco impérium Disneyho i jeho komiksová značka Marvel Studios počítají v roce 2023 jeden propadák za druhým, celému roku dominantním způsobem vládne Barbie s astronomickými tržbami 1,4 miliardy dolarů. Opakovaným dotazům na pokračování tak čelí nejen její režisérka Greta Gerwig, ale taky všechny ústřední herecké tváře.

Jednou z nich je samozřejmě představitelka hlavní role Margot Robbie, která aktuálními slovy pro Associated Press výrazně ztlumila naděje na pokračování: „Všechno, co jsme měli, jsme dali do toho jednoho filmu. Nepostavili jsme to, aby šlo o trilogii nebo něco takového... Neumím si představit, jak bychom navazovali.“ Ještě v létě přitom herečka tvrdila, že je nekonečno možných směrů pro pokračování, ale zároveň dodala, že plánovat je už při natáčení prvního filmu je svým způsobem past.

Právě do pasti pokračující panenkovské série se nechce chytit ani režisérka Greta Gerwig, která momentálně chystá novou adaptaci fantasy ságy Letopisy Narnie pro Netflix, což je práce, která jí může zabrat i několik let. Její manžel Noah Baumach, který se podílel na scénáři, má k sequelu ještě větší odstup, protože už původní Barbie nebyla zrovna jeho srdcovým projektem.

Zcela jiný názor má samozřejmě Ynon Kreiz, šéf hračkářského gigantu Mattel, pod nějž značka Barbie spadá. Ten uvedl, že je rozpracováno ohromných 45 filmových či seriálových projektů dle hraček od Mattela a z pokračování Barbie je nadšen. Nešlo by se tedy divit, kdyby se chystal nejen sequel, ale třeba i seriál či spin-offy různých postav. Může to však fungovat bez původních tvůrců a herců?

Zdroj: The PlaylistThe Wrap

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný