1. září 2023 11:55
Adam Vala

Kazma se vyjádřil k pokusu vykrást trezor s milionem dolarů. Podívejte se, co vzkázal všem soutěžícím

Co vzkázal Kazma fanouškům, kteří soutěží o milion dolarů umístěných ve skleněném trezoru?

Hrajete Kazmovu hru? Tak hrajte, násilí z vás ale zjevně boháče neudělá. Tak zhruba toliko vzkázal slavný Kazmitch svým příznivcům poté, co se ve čtvrtek jeden neznámý mladík pokusil kovovou trubkou rozbít čtečku umístěnou na skleněném trezoru na pražském Výstavišti, než ho zpacifikovala tamější ochranka.

Kazma o útoku na trezor:

Pro útočníka si následně přijela policie a jakmile jej vyslechla, dozvěděla se, že si mladík myslel, že Kazmovu tajenku rozluštil a klíčem bylo právě ono násilné vloupání. Jak ale následně samotný Kazma ve videu pro CNN Prima News uvedl, tímhle způsobem se k penězům rozhodně nikdo nedostane – naopak. Na místě je hned několik bezpečnostních opatření, která mají za úkol peníze za každou cenu ochránit před vnějšími silami, další případné aktéry se tak slavný showman rozhodl odradit slovy, že to za to nestojí.

Na trezoru každopádně začal v tomto týdnu odpočet. Stalo se tak poté, co se objevila čísla za druhý víkend Kazmova snímku ONEMANSHOW: The Movie v kinech, kdy film zaznamenal rekordní propady o takřka 80 %. Snímek je stále však extrémně úspěšný a zájem o Kazmu a jeho domnělý milion dolarů zjevně nijak neuvadá.

Zdroj: CNN Prima News

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický