28. srpna 2023 13:40
Adam Vala

Kazma se zábavně ztrapnil v televizi. Ukázal rozkrok i oltář s fotkami své bývalky

Kazma se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka postaral o pořádné překvapení. Ukázal rozkrok i trapný oltář s fotkami bývalé přítelkyně.

Pořad 7 pádů Honzy Dědka se po letní reprízové pauze vrací na obrazovky s novými hosty a jako jeden z prvních přijal pozvání moderátor, bavič a čerstvě taky herec Kamil Bartoška alias Kazma. Ten se během rozhovoru rozpovídal nejen o svém novém filmu ONEMANSHOW: The Movie, ale zároveň prozradil, jak dlouho se plánuje zdržet v Česku, a rovněž odhalil svůj tajný oltář s fotkami bývalé přítelkyně Andrey Kalousové, které filmem vyznal lásku.

„Byli jsme domluveni, že přijde s asi šesti lidmi, uznávám, překvapilo mě, když se v divadle spolu s ním objevilo možná pětadvacet lidí, které si mimochodem sám zaplatil. To, co tam předvedli, bylo pompézní. Myslím, že někteří z přítomných diváků nevěřili svým očím, zvlášť pak ti, kteří odcházeli s několika dolary, které mezi ně rozhodil,“ popsal začátek natáčení nového dílu 7 pádů jeho moderátor Honza Dědek.

Nicméně i Kazma občas ujede, ačkoliv v tomhle případě mu spíš ujel poklopec. Přestože byl totiž známý český showman oblečen do černé neprodyšné kombinézy, jedné věci si nevšiml. Totiž díry přímo v rozkroku, takže se mu povedlo nevědomky ukázat bílé trenky. Rozhodl se však nechodit dlouho kolem horké kaše a jakmile si problému všiml, vše před kamerou přiznal. „Cítím se trošku líp, když to víte,“ prohlásil Kazma, který jinak po většinu rozhovoru seděl důsledně s překříženýma nohama.

Nakonec však Kazmu nejvíce zaskočila fotka, kterou mu Honza Dědek nečekaně promítl. Byla totiž z jeho soukromí a ukazovala oltář zasvěcený Kazmově bývalé přítelkyni Andree Kalousové. Kazma onomu oltáři říká „Wall of Fame“ neboli zeď slávy a podle jeho slov zachycuje to nejdůležitější, co se mu v životě přihodilo. Vzhledem k tomu, jak se ve filmu rozhodl své bývalé přítelkyni vyznat lásku, pak nikoho nepřekvapí, že česká kráska figuruje výrazně právě i na tomto oltáříku. Kazma byl každopádně mírně zaskočen, kde k fotografii Honza Dědek přišel, ten mu ale svůj zdroj odmítl prozradit.

Zdroj: Pořad 7 pádů Honzy Dědka

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný