11. září 2023 17:50

Hvězda Prciček se změnila k nepoznání. Fanoušci jsou překvapení z nových fotek

Jednu z hvězd komediální série Prci, prci, prcičky byste asi na první pohled nepoznali.

Od premiéry filmového fenoménu Prci, prci, prcičky uběhlo už 24 let, takže není divu, že mnozí herečtí představitelé prošli za ty roky citelnou proměnou. Platí to obzvlášť pro Thomase Iana Nicholase, kterému bylo tehdy 20 let a dnes už jde o vyzrálého čtyřicátníka, který překvapil na premiéře svého nového seriálu Underdeveloped.

Poznali byste, že je to stejný herec, který byl svého času vyjukaným Kevinem Myersem snažícím se vymyslet plán, jak by mohl s kámoši Jimem (Jason Biggs), Ozem (Chris Klein) a Finchem (Eddie Kaye Thomas) přijít o panictví? Dnes má vzhled rockera s vousy a dlouhými vlasy. Ostatně kromě herectví se věnuje právě i rockové hudbě.

V aktuálním rozhovoru pro The Morning Show zavzpomínal, jaké byly jeho první pocity, když mu dali scénář prvních Prciček. „Přišlo mi to jako dost velká prasárna, jako něco mládeži nepřístupného. Odložil jsem to a zavolal svému agentovi, ať už mi nic takového neposílá. Jenže producenti vážně chtěli, abych přišel na konkurz. Tak jsem ten scénář ještě pořádně přečetl a došlo mi, že je to vlastně dost srdečný a výstižný příběh a rozhodl se, že to zkusím,“ popsal.

Objevil se i v dalších třech pokračováních hlavní série, z nichž poslední s podtitulem Školní sraz šlo do kin v roce 2012, vynechal však spin-offy. „S každým dalším filmem jsme si jako herci užili víc zábavy, speciálně mezi natáčením, když jsme se připravovali v zákulisí,“ podotknul.

Nicholas se v poslední době objevil taky v seriálu Red Band Society nebo ve filmu Adverse po boku Mickeyho Rourkea a Seana Astina. V roce 2022 oznámila Sujata Day (Definition Please), že chystá reboot Prciček, ale od té doby o projektu nejsou další podrobnosti, tedy ani informace, zda v něm nějak uvidíme i původní hereckou sestavu.

Zdroj: NY Post

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný