2. srpna 2023 12:50

Kolik dostal za Prcičky? Představitel Stiflera přiznal celou výplatu, po filmu musel jít pracovat do ZOO

Z přisprostlé americké komedie Prci, prci, prcičky se stal na přelomu nového tisíciletí obří dvousetmilionový hit. Představitel zbožňovaného Stiflera teď prozradil, kolik za něj dostal zaplaceno.

Zažíváme novou éru, kdy se herci nestydí přiznat, kolik dostali zaplaceno za jednotlivé role  Nikoli proto, aby se chlubili, ale aby ukázali ostatním, že skutečně ne každý je v Hollywoodu milionář s deseti baráky, dvěma soukromými tryskáči a hromadou zlata uloženého hluboko v bankovním trezoru. Naopak, drtivá většina amerických herců má v současnosti problémy se zaplacením zdravotního pojištění, i proto za hlasité podpory těch největších hvězd momentálně v Hollywoodu ještě spolu se scenáristy stávkují za to, aby jim studia zaplatila férové gáže.

Jedním z těch herců je mimo jiné i Seann William Scott, představitel Stiflera z kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Ten teď v jednom rozhovoru prozradil, že za roli, která jej proslavila, dostal v roce 1999 zaplaceno pouhých osm tisíc dolarů (cca 175 tisíc korun). Tehdy se mu to přitom zdálo jako obří suma, kterou ovšem ihned utratil za nové auto a ještě něco, na co si už ani nevzpomíná. Následně tak musel vzít práci prodavače ve stánku s občerstvením v losangeleské zoo.

Naštěstí to pro něj dopadlo dobře, později si totiž za účast v pokračování z roku 2012 vydělal údajně 5 milionů dolarů (109 milionů korun). Mezitím se navíc objevil v řadě dalších filmů jako Hele vole, kde mám káru?, Vítejte v džungli, Ranař nebo naposledy The Wrath of Becky. Svoji roli Stiffmeistera si pak nedávno taky zopakoval v sérii reklam společnosti DoorDash vedle svého kolegy Jasona Biggse (Jim). Herec rovněž prozradil, že studio nedávno oslovilo herce na téma pátého dílu Prciček.

Zdroj: Deadline

Ondřej Mrázek

redaktor Prima COOL

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný