2. srpna 2024 13:00

Hororová ikona se vysmála Marvelu. Ihned se musela omluvit, Ryan Reynolds z toho má srandu

Vlastně by to nebyl úplně špatný vtip, kdyby měl trochu lepší načasování.

Jamie Lee Curtis (65) patří bezpochyby mezi herecké ikony Hollywoodu svou účastí v hororové sérii Halloween, ale i rolemi v mnoha dalších filmech jako Pravdivé lži, Na nože nebo v oceňovaném akčním filmu Všechno, všude, najednou, za který si odnesla Oscara. A umí i pohotově zavtipkovat.

Když se jí při MTV rozhovoru na nedávném Comic-Conu spolu s dalšími herci zeptali, zda ví, v jaké fázi je momentálně Marvel, odpověděla: „Ve špatné.“ Její hláška, která by působila ještě nedávno hodně trefně, se začala okamžitě virálně šířit po sociálních sítích, což v souvislosti s faktem, že marvelovka Deadpool & Wolverine trhá aktuálně návštěvnické rekordy, působí poněkud nepatřičně.

Navíc herečka propaguje videoherní adaptaci Borderlands, která čeká na premiéru už od roku 2021. Z trailerů působí značně nepřesvědčivě a v kinech jí od 8. srpna nikdo velkou parádu nepředpovídá. Brzy tak od ní přišla omluvná reakce, v níž přiznala, že oslovila i přímo Kevina Feigeho, prezidenta Marvel Studios.

„Můj komentář k Marvelu byl hloupý, příště se polepším... Kontaktovala jsem Kevina Feigeho a už si nebudu hrát v tom bahně na pískovišti, kterému říkáme internet, ani nebudu propagovat stylem toaletního papíru a účastnit se hrátek, které jsou zaměřené pouze na kliky, nikoli skutečný obsah nebo konverzaci,“ napsala.

Představitel Deadpoola Ryan Reynolds nevyužil situace, aby se po herečce povozil, ale naopak se jí na sociální síti X vtipným způsobem zastal: „Počkat, to se bude od každého očekávat omluva za to, že setře Marvel po Endgame?“ Nikde totiž není psáno, že následující filmy z páté fáze, kterými jsou Captain America: Nový svět a Thunderbolts, zvrátí kreativní tápání Marvelu podobně jako třetí Deadpool.

Jamie Lee Curtis už si jednou do marvelovek rýpla, když řekla, že její sci-fi Všechno, všude, najednou pracuje s multiverzem zajímavějším a efektivnějším způsobem než tehdejší Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. „Nemám nic proti Marvelu, viděla jsem spoustu jeho filmů... Snažila jsem se říct, že to nemusí být marvelovka, abyste si užili spektákl a zároveň se nechali dojmout,“ vysvětlovala tehdy.

Zdroj: The Independent, Comic Book Movie

Video: Trailer třetího Deadpoola

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický