18. září 2024 11:25

V domě hrůzy se opravdu vraždí. Nový horor dostal neskutečně intenzivní trailer

Trailer hororu Haunt Season.

Strašení může být zábavné, ale jen do doby, kdy ho někdo začne brát smrtelně vážně.

Maskovaný maniak si vybral jako cíl pracovníky halloweenské atrakce a mění jejich představení a fingovaná zranění ve skutečný trýznivý teror. Fikce a realita se v novém hororu Haunt Season propojují v noční můru, ze které není úniku.

Mohlo by vás zajímat: Predátor s vlkodlakem! Nový válečný akčňák loví diváky prvním trailerem

Snímek pochází od hororové značky DREAD spadající pod Epic Pictures a byl svěřen talentovanému začínajícímu filmaři Jakeovi Jarvimu. „Jde o příběh kreativců, kteří dělají vše pro to, aby své sny proměnili ve skutečnost. Až na to, že v tomto případě je snem jednoho z nich zabít co nejvíce lidí,“ vysvětlil Jarvi a zdůraznil, že je film poctou strašidelným atrakcím, byl točen ve skutečném slavném domě hrůzy Realm of Terror ve státě Illinois a speciální péče byla věnována propracovaným praktickým efektům, kterých si divák v opravdu vysokootáčkovém traileru užije více než dost.

Hlavní postavou příběhu je Matilda (Sarah Elizabeth), která byla právě přijata mezi zaměstnance domu hrůzy. Postupně začne zjišťovat, že má problém navázat s kolegy vztah, protože jí mizí před očima způsobem, který jí začne připadat značně podezřelý, a to i na poměry děsivého zábavního průmyslu. Do dalších rolí byly obsazeny youtuberské hvězdy Rob Scallon a Craig Benzine, ale také Jeremy Warner, Stephen Kristof nebo Katalin Stack.

Haunted Season se na krátkou dobu objeví v amerických kinech a už 8. října 2024 bude k vidění také online.

Zdroj: Collider, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický