17. září 2024 14:40

Predátor s vlkodlakem: Nový válečný akčňák loví diváky prvním trailerem

Trailer akčního filmu Operation Blood Hunt.

Kdo by čekal v tropické džungli vlkodlaka?

Akčních hororů není nikdy dost, a tenhle bude podle traileru sympaticky přímočarým a zábavným béčkem kráčejícím v krvavých šlépějích prvního Predátora. Jmenuje se Operation Blood Hunt a hlavní roli si v něm střihne Jonathan Rhys Meyers (Vikingové, Tudorovci, Match Point) po boku Quintona "Rampage" Jacksona v roli experta na okultno a whisky Reverenda Conteho.

Mohlo by vás zajímat: K jakým hrůzám došlo těsně před novým Vetřelcem? Fanoušci dostávají odpověď na zásadní otázku

Zápletka je jednoduchá. Skupina vojenských odpadlíků se v roce 1944 vydává na odlehlý ostrov v jižním Pacifiku, aby vyšetřila nevysvětlitelné zmizení několika praporů amerických mariňáků. Brzy zjistí, že prsty v tom neměli Japonci, ale skupina vražedných lykantropů neboli vlkodlaků, kteří mají stále chuť na čerstvé a krvavé masíčko.

Režíroval herec a příležitostný filmař Louis Mandylor (3 Days in Malay), který evidentně neoplýval nijak závratným rozpočtem, takže podoba monster připomíná spíše výpravu do ďáblem posedlého hračkářství. Natáčelo se v Thajsku a v dalších rolích se objeví Sonia Couling, Myles Clohessy, Gary Cairns nebo samotný režisér.

Operation Blood Hunt si online premiéru odbude 4. října 2024.

Zdroj: Flickering Myth, Geek Tyrant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický