5. března 2024 17:35

Nejzábavnější film s Garfieldem? Nový český trailer láká na vymazlený animák

Česky dabovaný trailer animáku Garfield ve filmu

Nesnášet pondělí a diety jde nejlépe ve společnosti kocoura Garfielda. Čerstvý trailer slibuje slušnou jízdu.

Už na jaře do kin vtrhne snímek Garfield ve filmu, který se v češtině jmenuje na kočičí chlup stejně jako jeho dvacet let starý předchůdce. Vypadá však podstatně lépe, nejen vizuálně. Naštěstí se už nesnaží křížit hraný film s animovaným, což minule nedělalo dobrotu. A na dobroty si Garfield potrpí!

Film sází v původním znění na hvězdnou sestavu dabérů, přičemž hlavnímu hrdinovi propůjčil hlas Chris Pratt. Garfield ve tentokrát se ocitne v péči lidského Jona (Nicholas Hoult) poté, co ho opustil jeho biologický otec (Samuel L. Jackson), jenž ho po mnoha letech unese.

Garfield si mezitím samozřejmě vypěstoval lásku k italské kuchyni – speciálně lasagním, pizzám nebo celé škále 26 oblíbených sýrů! Evidentně ho také baví se zabořit do písku planety Arrakis, jak ukazuje oficiální plakát parodující aktuální hit Duna (viz. galerie). Naopak nesnáší pondělky, budíky, kocourka Nermala, diety, návštěvy veterináře, sliny psího spolubydlícího Odieho nebo Jonovy koníčky jako rybaření a golf.

A nemusí moc vzruchu a akce, takže riskantní loupežná akce, na níž se bude muset vydat v novém filmovém dobrodružství, pořádně prověří jeho kočičím způsobem našponované nervy.

Garfield ve filmu odstartuje v českých kinech 16. května 2024.

Zdroj: First Showing, Comic Book Movie

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný