22. dubna 2024 15:10

Nový trailer Deadpoola naplno ukazuje návrat Wolverinea. Nejočekávanější film roku má všechno, co jsme si přáli

Nový trailer filmu Deadpool and Wolverine

Předchozí upoutávka byla výhradně o Deadpoolovi, ale tentokrát dostaneme i pořádnou porci nejslavnějšího X-Mena.

Deadpool & Wolverine je bezpochyby nejočekávanějším komiksovým filmem roku 2024. Jeho předchozí upoutávka nasbírala za prvních 24 hodin gigantických 365 milionů zhlédnutí, čímž překonala předchozí rekord patřící komiksovému kousku Spider-Man: Bez domova (355,5 milionu).

Čtěte také: Schwarzenegger a Stallone znovu pohromadě. Nový trailer prozkoumává hranice jejich rivality

Neukázala přitom nic z navrátilce Hugha Jackmana neboli adamantiového supermutanta Wolverinea, což ta čerstvá napravuje. „Je to sice třetí film s Deadpoolem, ale nejde o Deadpoola 3, ale o snímek patřící rovnocenně Deadpoolovi i Wolverineovi. Nesnažím se kopírovat nic z prvních dvou filmů. Byly skvělé, ale tohle dobrodružství je o spolupráci hrdinů,“ řekl režisér Shawn Levy (Noc v muzeu, Free Guy, Projekt Adam) magazínu Deadline. Ryan Reynolds se stejně jako u druhého Deadpoola podílel i na psaní scénáře.

Těšit se můžeme na návrat mnoha starých známých jako Morena Baccarin (Vanessa), Leslie Uggams (Slepý Al), Rob Delaney (Peter), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) a Shioli Kutsuna (Yukio). Z nových tváří stojí za to vypíchnout Matthewa Macfadyena (Boj o moc) a Emmu Corrin (Koruna).

Dodejme, že půjde o první MCU film s mládeži nepřístupným eRkovým ratingem a do českých kin vstoupí 25. července 2024 ve formátech IMAX, ale i 3D či 4DX.

Zdroj: Comic Book Movie, Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný