20. dubna 2024 06:00

Trpí u recyklovaných marvelovek, ale chce být Batman. Seriálový drsňák Ritchson se do toho zamotal

Nesnáší dokola se opakující komiksové příběhy, ale zároveň chce být další verzí Batmana? Zvláštní...

Alan Ritchson chce posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Hvězda seriálů Reacher nebo Titans, která aktuálně vstupuje do amerických kin v akční jízdě The Ministry of Ungentlemanly Warfare od Guye Ritchieho, si opět dost svérázným způsobem řekla o roli Batmana.

Hrozně bych chtěl být Batmanem. Řekl jsem to a budu to křičet na celé kolo – chci se stát Brucem Waynem! Pro Batmana platí tohle: Víte, jaká je jeho superschopnost? Inteligence. Je to ten nejchytřejší superhrdina ze všech. Je vynalézavý a má všechny ty vychytávky a vybavení, ale je prostě superchytrý,“ popsal magazínu The Hollywood Reporter a evidentně chtěl vytvořit paralelu mezi seriálovým Reacherem a maskovaným ochráncem Gotham City.

Nedávno dokonce připomněl, že se údajně šíří drby: „Říká se, že bych měl hrát Batmana. Jak bych něco takového mohl odmítnout? Rád bych si ho zahrál.“ Ritchson připustil, že je Reacher svým způsobem Batmanem, ale bez pláštěnky... a taky bez jeskyně a vlastně i bez domova. Má jen zubní kartáček: „Zato Batman, ten má všechny ty luxusní domy, bohatství i pozornost. Batman je prostě víc cool.“

Čtěte také: Konečně Želvy Ninja pro dospělé. Nový film bude pořádně temnou a drsnou akční podívanou

Poněkud zvláštně však působí Ritchsonův čerstvý výrok pro magazín GQ na adresu marvelovek: „Stejně jako všichni ostatní už jsem znuděný, když sleduji, jak marvelovské filmy opakují tisíckrát viděné komiksové příběhy, protože má studio pocit, že jenom tak může vydělat peníze.“

Možná chce ukázat loajalitu batmanovskému táboru spadajícímu pod DC Studios a jinak ho komiksy míjejí, ale není to právě Bruce Wayne, jehož příběh jsme viděli převyprávěný vícekrát než u jakékoli jiné komiksové postavy?

Chystaný nový Batman zasazený do rebootovaného DCU má vycházet ze série The Brave and The Bold a jednačtyřicetiletý Ritchson by věkově zapadal ideálně, jelikož tu bude Batmanovi přihrávat jeho syn Damian Wayne.

Zdroj: Geek Tyrant, Comic Book Movie

Podívejte se na trailer zatím poslední filmové podoby Batmana v podání Roberta Pattinsona:

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný