29. června 2024 06:05

Nový trailer Deadpoola 3 dává fanouškům duel, na který se čekalo přes 20 let

Trailer k filmu Deadpool & Wolverine (Sabretooth)

Fanoušci nejen Deadpoola, ale i původních X-Menů se můžou začít těšit. Vrátí se jeden z ikonických záporáků mutantské série.

Komiksovka Deadpool & Wolverine je pro většinu fanoušků totéž, co první Avengers. Zapojení nových hrdinů Marvelu dlouhodobě nevychází, a tak se vrací k sázkám na staré jistoty. Podobně jako jsme se před 12 lety těšili na společnou akci samostatných superhrdinů, těšíme se na společnou akci hrdinů, kteří ani nepatří do stejného filmového univerza. Vrací se nejen Hugh Jackman jako Wolverine, ale i další postavy z komiksovek, jež původně nespadaly pod MCU. Vedle potvrzené Jennifer Garner jako Elektry z původního filmového Daredevila se ve filmu objeví také Wolverinova věčná nemesis Sabretooth.

Čtěte také: Matrix, Počátek a další tipy na skvělé sci-fi snímky

Sabretooth se vrací

Jak je z traileru patrné, nebude to Liev Schreiber z X-Men Origins: Wolverine, nýbrž se vrací Tyler Mane, jenž postavu ztvárnil v úplně prvním hraném filmu X-Men Bryana Singera. Film svým nezvykle civilním a seriózním pojetím v podstatě započal novou éru komiksovek, kterou následoval Spider-Man Sama Raimiho, Hulk Anga Lee nebo Batman začíná Christophera Nolana.

Vedle ponurého Logana jde o druhý film, jenž si podle všeho hodně bere z komiksu Marka Millara Starej dobrej Logan, soustředí se ale na tu šílenější stránku předlohy – dominuje postapokalyptická pustina ovládaná superpadouchy nebo mrtvola zvětšeného Ant-Mana. V kinech film uvidíme už 25. července 2024.

Zdroje: Coming Soon/ComicBook

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný