20. října 2023 16:35

Deadpool 3: Další smutná zpráva pro fanoušky Marvelu

Těšíte se na trojku Deadpoola? V tom případě vás tento článek rozhodně nepotěší.

Těžko hledat očekávanější komiksový film, než jakým je Deadpool 3, který propojí marvelovské univerzum se světem X-Menů a do role Wolverina se v něm vrátí Hugh Jackman. Čekání se bohužel výrazně protáhne, jelikož podle informací prestižního magazínu Deadline padlo původní datum premiéry, kterým byl 2. květen 2024.

Pokračující herecká stávka v Hollywoodu bohužel neumožňuje dotočit zbytek filmu, podobný krok se tedy dal už delší dobu čekat. A jelikož nejistota trvá, Deadpool prozatím nedostal ani žádné pozdější datum, zkrátka je odložen na neurčito. Odklady se dají čekat i u všech ostatních filmů, které byly ohlášeny na příští rok a ještě nebyly dotočeny.

Komiksoví fanoušci by však neměli přijít úplně zkrátka. Okno uvolněné Deadpoolem by mohl zaplnit film Captain America: Nový svět, který už byl dotočen a postprodukční tým maká, aby mohl dorazit do kin o dva měsíce dříve než bylo původně plánováno.

Čtěte také: Které slavné X-Meny uvidíme v novém Deadpoolovi po boku Wolverina?

Pokud skončí stávka v nadcházejících týdnech a podaří se rychle vrátit první eRkovou marvelovku před kamery, mohl by se třetí Deadpool podívat do kin právě v termínu pro Kapitána Ameriku, kterým byl 25. červenec 2024. Pokud ne, pak se nabízí začátek listopadu nebo 19. prosinec, kdy by na pozdější termín odsunul na toto datum naplánovanou týmovku Thunderbolts.

Podobná škatulata nás zřejmě čekají i u mnoha premiér ostatních filmových studií. Připravte se!

Zdroj: Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný